Prodej rodinného domu se zahradou v obci Lažánky v okrese Strakonice.

Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej rodinného domu se zahradou v obci Lažánky v okrese Strakonice.

2.940.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej rodinného domu se zahradou v obci Lažánky v okrese Strakonice.
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 venkovského typu se zahradou, garáží, kolnou a dílnou v obci Lažánky v okrese Strakonice.

Dům se nachází v okrajové části obce a je částečně podsklepený a má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. 1. NP tvoří kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta, komora, špajz a letní kuchyně (přípravna). Přes točité jednoramenné betonové schodiště (hůře schůdné) je vstup do obytného podkroví, kde jsou dva pokoje a vstup na půdu. Dům je v původním udržovaném stavu. Před 10 lety proběhla výměna střešní krytiny. Okna v domě jsou dřevěná špaletová. Nemovitost se vytápí zemním plynem (kotel stáří 14 let) + jsou v kuchyni kamna na dřevo. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev vody zajišťuje bojler, který je umístěný v koupelně. Na zahradě je k dispozici kopaná studna s užitkovou vodou. Dům je zařízen starším nábytkem.

Na obytnou část navazuje zděná kolna. Dále je na pozemku situována dřevěná kolna (stodola), zděná dílna, pěkná udírna s grilem, dřevník a garáž. Jistě oceníte pěknou rovinatou zahradu, která je zatravněna a nachází se v zadní části za domem. Zde najdete skleník, ovocné stromy, ořešák, keře rybízu a malin a již zmiňovanou studnu. Menší předzahrádka je i před domem. Celý objekt je kompletně oplocený se vstupními vrátky a vjezdovými vraty.

Obec Lažánky leží 2 km od Záboří, kde je MŠ, ZŠ, pošta, obchod s potravinami. Do Blatné je to 5 km, do Horažďovic 15 km a do Strakonic 18 km. V obci je pěkné dětské hřiště, obecní úřad a knihovna. PENB se zpracovává. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Nemovitost doporučuji pro její umístění v pěkné obci, kde najdete klid a pohodu a pro možnost vytvořit si zde bydlení dle vlastních představ. Objekt s pěkným pozemkem je vhodný i k rekreačním účelům.
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
23029
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Lažánky 32
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
982 m2
Plocha zastavěná:
273 m2
Plocha podlahová:
134 m2
Plocha sklepa:
33 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 23' 24.407"N, 13° 50' 13.065"E