Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou a s pěknou zahradou v obci Ločenice.

Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou a s pěknou zahradou v obci Ločenice.

8.990.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou a s pěknou zahradou v obci Ločenice.
Nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům s dispozičním řešením 4+kk s garáží, terasou a hezkou zahradou v obci Ločenice. Dům má dvě obytná podlaží a je situován na pozemku o rozloze 793 m² s užitnou plochou 211 m².

Dům byl kolaudován v roce 2012. Dominantu domu tvoří prostorný a světlý obývací pokoj s krbovými kamny, který je spojený s jídelní částí a volně přecházející do moderní kuchyně. Kuchyňský kout disponuje prostornou rohovou linkou, která je plně vybavena vestavěnými spotřebiči značky Whirlpool a nechybí ani kuchyňský ostrůvek. V přízemí domu dále najdete ložnici se šatnou, pěknou koupelnu s velkou vanou, umyvadlovou skříňkou a toaletou, komoru, technickou místnost a garáž se stáním pro dva automobily. Ve 2. NP jsou k dispozici dva pokoje a prostor pro zbudování druhé koupelny nebo třeba pracovny. Půdní prostor je nad garáží.

Slunné dny si můžete vychutnat na prostorné terase, která je přístupná z obývacího pokoje a je orientována na JV. Zahrada s okrasnými dřevinami a keři je velmi pěkně udržována.

Vytápění domu zajišťuje elektrické podlahové topení a nebo lze topit dřevem v krbových kamnech, kdy je teplo po domě rozváděno pomocí průduchů. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Průkaz energetické náročnosti budovy se zpracovává a projektová dokumentace je k nahlédnutí u majitele, který se velkou měrou podílel na výstavbě rodinného domu a preferoval kvalitní materiály a ideální realizaci stavby.

V obci je MŠ, pošta, řeznictví, potraviny Coop, knihovna a další služby občanské vybavenosti. ZŠ malotřídní je ve vedlejší obci, vzdálené 1.5 km a nebo v Trhových Svinech. Do Českých Budějovic je to 20 km.

Pro více informací kontaktujte makléře. Prohlídku tohoto pěkného domu se skvělou dispozicí a hezkou zahradou vřele doporučuji. Jistě oceníte i to, že dům je v klidné, okrajové části malebné obce.
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
23033
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Ločenice 206
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
1.2.2024
Plocha pozemku:
793 m2
Plocha podlahová:
176 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
2012
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 49' 20.764"N, 14° 31' 55.317"E