Prodej podkrovního bytu 3+1 v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí.

Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej podkrovního bytu 3+1 v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí.

2.720.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej podkrovního bytu 3+1 v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí.
Nabízíme k prodeji pěkný podkrovní byt 3+1 ve zděném domě v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí. Bytový dům je situován v klidné lokalitě obce a ze dvou stran je obklopen uzavřenou zahradou.

Prostorná bytová jednotka je ve třetím patře a byla vybudována v roce 1995 z půdního prostoru domu. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, pokoje, kuchyně, kde je k dispozici rohová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou a myčka nádobí, velké koupelny, kde najdete vanu, umyvadlo a bojler. Toaleta je samostatně. Koupelna s toaletou byly rekonstruovány v roce 2012. Jistě oceníte úložné prostory, které nabízí šatna a komora. Podlahové krytiny jsou dřevěné podlahy, plovoucí podlaha, linoleum a dlažba. V bytě jsou dřevěná střešní okna a jedno klasické plastové. Vytápění bytu zajišťují elektrické infrapanely. Měsíční náklady na bydlení jsou ve výši cca 5900 Kč a to včetně elektřiny (z toho FO 1287 Kč). Byt je jako jediný na patře a dále je zde sušárna a vstup na půdu, kde má každá jednotka vyhrazený svůj prostor. K bytu náleží i zděný sklep v přízemí domu.

Jistě uvítáte udržovanou zahradu, která je ve vlastnictví obce, je oplocená a každý z vlastníků jí může využívat. Parkování je hned u domu, kde je dostatek parkovacích míst. Na jaře příštího roku proběhne rekonstrukce střechy a to včetně výměny střešních oken v bytě.

V obci je veškerá občanská vybavenost a třeba MŠ je jen pár kroků od domu. Lomnice nad Lužnicí leží 11 km od Třeboně, 26 km je to do Českých Budějovic i Jindřichova Hradce. Pro více informací kontaktujte makléře. Byt doporučuji pro jeho dispozici, pěkný stav, klidnou lokalitu a nemůžu opomenout chráněnou krajinnou oblast Třeboňsko, kde se obec nachází.
Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24053
Typ bytu:
3+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Lomnice nad Lužnicí
Dr. Fr. Kuny 592
Plocha podlahová:
78 m2
Plocha sklepa:
4 m2
Podlaží:
4. podlaží z 4 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok rekonstrukce:
2012
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 05' 8.625"N, 14° 43' 7.894"E