Prodej penzionu s restaurací a vinárnou v obci Ražice.

Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz
Virtuální prohlídka

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej penzionu s restaurací a vinárnou v obci Ražice.

8.700.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej penzionu s restaurací a vinárnou v obci Ražice.
Nabízíme k prodeji penzion s restaurací a vinárnou v jihočeské obci Ražice. Nemovitost je vedena jako objekt občanské vybavenosti a může být dobrou investicí pro podnikatele v oblasti turismu a pohostinství. V letech 2001 až 2003 proběhla rozsáhlá rekonstrukce objektu, která zahrnovala půdní vestavbu a přístavbu přízemí.

V podkroví jsou k dispozici tři dvoulůžkové pokoje se sprchovým koutem a umyvadlem, jeden čtyřlůžkový pokoj s kuchyňskou linkou a koupelnou, kde je sprchový kout a umyvadlo. Další místnost slouží jako kancelář a dále jsou zde oddělené toalety. V podkroví je situován i pěkný byt 2+1 s podlahovou plochou 99 m², s velkou koupelnou, toaletou a šatnou. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka a v koupelně najdete rohovou vanu, dvě umyvadla a k dispozici je podlahové topení. Půda nad objektem dává možnost dalšího využití.

V přízemí nemovitosti je restaurace s výčepem, lokálem a salonkem, ke které náleží kuchyně se zázemím pro personál. Dále se zde nachází vinárna a dvoje oddělené toalety.

Objekt je z části podsklepen. Vytápění zajišťuje automatický kotel s násypkou na uhlí, který byl instalován v roce 2016. Dům je napojen na obecní vodovod a přes tříkomorový septik na kanalizaci. Ve sklepě je kopaná studna s užitkovou vodou. Ohřev vody je pomocí bojlerů. Elektrické rozvody jsou v celém objektu v mědi a k dispozici je vzduchotechnické zařízení.

Součástí prodeje je i pozemek před domem, který se využívá jako letní zahrádka. V Ražicích najdete obchod, řeznictví, poštu, nádraží. Obec leží 9 km od Písku, kde je veškerá občanská vybavenost. Pro více informací kontaktujte makléře. K nahlédnutí je k dispozici kompletní stavební a projektová dokumentace. Tuto zajímavou nemovitost doporučuji, protože zde lze skloubit podnikání s vlastním bydlením. Srdečně zvu na prohlídku.
Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
24047
Typ komerce:
Ubytování
Operace:
Prodej
Adresa:
Ražice 66
Plocha pozemku:
317 m2
Plocha podlahová:
382 m2
Plocha sklepa:
39 m2
Podlaží:
2. podlaží z 2 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Rok rekonstrukce:
2003
Vydaný certifikát:
E - Nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 14' 32.651"N, 14° 06' 6.585"E