Prodej chalupy s uzavřeným dvorem a zahradou v Týně nad Vltavou.

Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej chalupy s uzavřeným dvorem a zahradou v Týně nad Vltavou.

3.450.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej chalupy s uzavřeným dvorem a zahradou v Týně nad Vltavou.
Nabízíme k prodeji pěknou chalupu s uzavřeným dvorem a velkou zahradou na okraji Týna nad Vltavou, v části Malá Strana, v ulici Na kohoutě. Usedlost tvoří chalupa (rodinný dům), hospodářská část, uzavřený dvůr a zahrada. Pozemky mají výměru 1951 m².

Chalupa má jedno nadzemní podlaží a její dispozice je 3+1 s koupelnou, toaletou a špajzem. Dům je z části podsklepený - zachovalý klenutý sklep (loch) a k dispozici je půda. Do chalupy je zavedena elektřina, vytápění je zajištěno lokálními kamny na tuhá paliva a el. přímotopy. Odpad byl řešen septikem s přepadem, který již dosloužil. Zdrojem vody je kopaná studna s užitkovou vodou. Je zde možnost napojení na obecní vodovod, který je v dosahu. Zdivo domu je převážně kamenné, z části cihlové. První zmínky o usedlosti jsou již z roku 1840.

Vstup do domu je z průjezdu do dvora. Zde navazuje i hospodářské křídlo, které tvořily tři maštale a nyní jsou využívány jako prádelna, dílna a sklad. Jistě oceníte uzavřený dvůr, který je zatravněný. Odtud je vstup do velké stodoly a garáže. Před chalupou je krásně udržovaná a rovinatá zahrada. Oplocení pozemku je ze dvou stran. Usedlost je v původním stavu a je nutná rekonstrukce.

Město Týn nad Vltavou nabízí veškerou občanskou vybavenost. Týn leží 12 km od Bechyně, 22 km od Hluboké nad Vltavou, 28 km od Písku a 33 km od Českých Budějovic.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, kterou doporučuji, protože je tu opravdu hezky, klid a pohoda, kontaktujte makléřku. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího.
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
24028
Typ domu:
Chalupa
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
Týn nad Vltavou
Na kohoutě
Plocha pozemku:
1951 m2
Plocha zastavěná:
346 m2
Plocha podlahová:
87 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Polosamota
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 12' 32.409"N, 14° 24' 55.556"E