Prodej bytu 3+1 s lodžií v obci Majdalena.

Celkem 17 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej bytu 3+1 s lodžií v obci Majdalena.

1.800.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Prodej bytu 3+1 s lodžií v obci Majdalena.
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií a dvěma sklepy v obci Majdalena. Panelový bytový dům má 3 patra a je situován v klidné části obce v blízkosti železniční stanice. Součástí prodeje je i podíl na pozemcích o výměře 6108 m².

Dům má novou střešní krytinu, plastová okna a ze severní strany je zateplen. Byt je ve druhém patře a je v původním stavu. Skládá se z chodby, tří pokojů, kuchyně, koupelny a toalety. Místnosti jsou neprůchozí a přístupné z chodby bytu. Z kuchyně je vstup na prostornou lodžii. V koupelně je k dispozici vana. Podlahové krytiny jsou linoleum, parkety a koberce. Byt se prodává s nábytkem. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, který je ve společné kotelně. Měsíční náklady a to včetně vytápění jsou ve výši 5400 Kč (z toho FO 1000 Kč) + elektřina. Podlahová plocha bytu je 73 m² + lodžie 5 m² + dva sklepy v přízemí domu 3 m² a 4 m². V domě je kolárna, místnost na třídění odpadu a není zde výtah. Před domem je velký pozemek, který se využívá jako soukromé parkoviště.

Nemovitost se nachází na jižním konci obce a vybavenost obce je na opačném konci. V Majdaleně je MŠ, první stupeň ZŠ, pošta, prodejna potravin a smíšeného zboží, restaurace, bistro. Dopravní obslužnost je v obci zajišťována prostřednictvím vlakových a autobusových linek. Další služby občanské vybavenosti jsou v nedalekém Chlumu u Třeboně a nebo v Třeboni. Obcí protéká řeka Lužnice, která je zde důležitým přírodním prvkem. Okolo Majdaleny jsou lesy a louky a oblast je hojně navštěvována turisty.

Pro více informací kontaktujte makléře. Srdečně zvu na prohlídku. Byt je vhodný pro toho, kdo si chce vytvořit bydlení dle vlastních představ a přání a netouží po ruchu města.
Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
23059
Typ bytu:
3+1
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Majdalena 153
Plocha podlahová:
73 m2
Plocha lodžie:
5 m2
Plocha sklepa:
7 m2
Podlaží:
2. podlaží z 3 podlaží celkem
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Okraj obce
Vydaný certifikát:
E - Nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 57' 7.703"N, 14° 51' 55.936"E