Prodej rodinného domu s velkými pozemky v Neplachově v jižních Čechách.

Celkem 32 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej rodinného domu s velkými pozemky v Neplachově v jižních Čechách.

6.250.000 ,-
včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK.
Prodej rodinného domu s velkými pozemky v Neplachově v jižních Čechách.
Nabízíme k prodeji rozsáhlé venkovské stavení v jihočeské obci Neplachov. Na uzavřeném velkém dvoře se nachází dva rodinné domy o dispozicích 3+1 a 2+1, hospodářská stavení, dvě garáže a další užitkové stavby. K objektu patří pěkná zahrada a pozemek, který dle územního plánu, může být využit pro stavbu rodinného domu venkovského charakteru. Součástí prodej je i podíl na příjezdové cestě.

Domy jsou napojeny na obecní vodovod a k dispozici je i vlastní studna s užitkovou vodou. Odpad je řešen jímkou a vytápění bytové jednotky (3+1) je zajištěno kotlem na tuhá paliva s ústředním rozvodem a v jednotce (2+1) jsou krbová kamna a plynové vytápění (vafky). Ohřev teplé vody je pomocí elektrických bojlerů. V bytové jednotce 3+1 jsou nové rozvody topení a radiátory a částečně vyměněná okna.

Na zahradě před usedlostí o velikosti 417 m² jsou záhonky se zeleninou a ovocné stromy. Pozemek o rozloze 1751 m² je za hospodářskou budovou a je zatravněný a rovinatý. Zastavěná plocha a nádvoří je 1553 m². Podlahová plocha jednotky 3+1 je 100 m² a jednotky 2+1 je 53 m². Zastavěná plocha budov hospodářských je cca 650 m². Všechny objekty disponují půdou. Na dvoře je i skleník s betonovým základem.

Obec Neplachov leží 20 km od Českých Budějovic a 10 km od Veselí nad Lužnicí. V obci je obchod, hostinec, autobusové a vlakové spojení. Pro více informací nebo prohlídku, kterou doporučuji pro pěkné klidné místo, velké pozemky a atmosféru venkovské usedlosti, kontaktujte makléře. Nemovitost bude volná k nastěhování v lednu až únoru.
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
21053
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Neplachov
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
3721 m2
Plocha zastavěná:
803 m2
Plocha podlahová:
153 m2
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 07' 54.301"N, 14° 36' 2.421"E